Cafésæt & Altanmøbler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af cafésæt og altanmøbler

Cafésæt er fine havemøbelsæt, der passer perfekt til altanen eller det hyggelige lille hjørne på terrassen eller i haven. Med et cafésæt får du siddepladser og afsætningsplads til dit udeområde, uden det fylder for meget eller virker for voldsomt. Du kan derfor bedre udnytte pladsen, når du vælger et cafésæt til dit udeområde. Hos Unoliving finder du altan møbler i en masse forskellige farver, så du kan finde de altan møbler, der passer perfekt hos dig. Har du en mindre altan, kan du sætte et smart klapbord op, der nemt kan klappes ned, når du står og mangler mere plads. Med altan møbler kan du skabe det helt rigtige uderum. Har du en mindre terrasse, vil et cafesæt passe perfekt, så du har mulighed for at nyde en god morgenmad udenfor. I sortiment finder du blandt andet cafeborde og cafestole til skarpe priser. Se rundt på denne side og find dine nye møbler til altanen. Har du mere plads udenfor? Vi har et stort udvalg af terrasse møbler. 

Cafesæt til privat brug og erhverv

Hvis du er ved at starte din egen café op, og mangler at fuldende dit udendørs caféområde, har vi flotte og praktiske cafestole og caféborde, som er nemme at stable og gøre rene, når dagen er forbi. Lad for eksempel dine gæster sidder godt i cafestole fra Sika, hvis design vil give et smukt og romantisk look til din café.
Caféborde og cafestole passer ikke blot ind i det offentlige udendørs rum. Når foråret banker på døren, er det et fantastisk syn af solen, der skinner. Der er intet bedre end at mærke solens stråler på sit ansigt, imens du er pakket ind i sit yndlingstæppe og drikker en dejlig varm kop kaffe på terrassen. Det er følelsen af ny energi. Den skal nydes med et nyt cafesæt som nemt kan tørres af for vinterens regn og kulde. Et cafesæt er perfekt til parret, der bor i et rækkehus med en mindre terrasse eller lejlighed med altan, hvor store havemøbler ikke skal tage hele pladsen. Cafesættet er til dig, der sætter pris på forårets friske luft og udendørs hygge på terrassen eller altanen. Brafab har udarbejdet et cafesæt i stål, som gør det holdbart over for årstidens vind og vejr.
Hvis du har en større terrasse, kan du også finde inspiration til blandt andet nye loungemøblerhavebordehavebænke og udekøkken

Cafesæt til den lille altan

Bor du i byen, og er du så heldig at have en altan, så har vi altanborde, som nemt og smart kan klappes ned, når du mangler mere plads. Brug klapbordet som et udendørs skrivebord, dekorationsbord til en fin plante eller til den lækre søndagsmorgenmad. Vi har mange smarte altanmøbler til den lille altan, blandt andet caféborde, altan stole, altan sofaer og altan bænke. Ønsker du lidt skygge fra solens stråler, har vi små parasoller til din altan, som kan drejes efter solens gang på himlen.