Gyngestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Det hyggelige ved en gyngestol

En gyngestol i stuen leder tankerne lidt hen på bedstemors gyngestol, hvor strikketøjet kom frem. Gyngestolen er aldrig gået af mode, og den bruges stadig som et bærende element i stuen, hvor der ønskes hyggelige omgivelser. I dag findes gyngestolen i flere forskellige stilarter, så du kan finde den, der passer ind i dit hjem. En gyngestol behøver altså ikke kun findes i ældre hjem, men kan være et frisk og anderledes pust til huset eller lejligheden.
Gyngestolen er indbegrebet af hygge. Det er her, du sidder og får en lille morfar, når du har vugget dig selv i søvn. Det er her, du sidder og fortæller en god historie til børnebørnene, mens de sidder og får sig en dejlig varm kop kakao. Det er i gyngestolen, du sidder tilbagelænet efter at have sunget rundt om juletræet. Det er også herfra, du observerer dine børnebørns begejstring, når de åbner du mange julegaver, som de har været så spændt på at se hele dagen. Det er simpelt sagt i gyngestolen, du sidder og slapper af, og nyder det at være hjemme i varme omgivelser.

Gyngestole i forskellige stilarter

Gyngestolen er ikke kun hyggelig og komfortabel at sidde i. Gyngestole er også smukke at have stående i stuen. Vi har hos unoliving.com nogle populære brands, som har designet nogle elegante gyngestole til din stue. FDB Møbler er kendt for at designe de såkaldte ”klassiske” gyngestole, som vi kender. De har et minimalistisk look og er lavet af solidt træ. Hvis du ønsker at sidde lidt varmere, kan du smide et lammeskind over gyngestolen, som også er med at give et nordisk og hyggeligt look. Hvis du ønsker en gyngestol til sommerhuset eller udestuen, har Sika-Design designet gyngestole, der vil passe perfekt dertil. De er kendt for deres møbler i naturflet og smukke detaljer, som er tydeligt at se, at de har kredset om. Se også vores andre stole til stuen.

Placering af gyngestolen

Gyngestolen kan placeres flere steder i hjemmet. Du kan eksempelvis placere den centralt i stuen ved siden af sofaen eller lænestolen. Du kan også placere den i hyggekrogen, hvor du kan sidde med en god bog eller dit yndlingsmagasin. Sæt et sidebord ved siden af, så du har sted at sætte din kop te og lægge din bog. Hvis I er nybagte forældre, vil en gyngestol være en god måde at vugge jeres barn i søvn liggende i jeres arme, imens I sidder behageligt. Så placer gyngestolen på børneværelset ved siden af babysengen, så du hurtigt og nemt kan komme ned og sidde.