Hængekøjer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Hængekøjer udendørs i flotte farver og stærke materialer

Ønsker du 100% afslapning, er en hængekøje et lækkert havemøbel, der byder på nydelse og ro. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af skønne farver, så du kan finde din favorit hængekøje iblandt. Er du til den moderne nordiske stil, skal du finde en hængekøje i neutrale farver som sand, lysegrå, taupe og hvid. Her kan vi anbefale dig at se nærmere på en udendørs hængekøje fra Bloomingville og ferm LIVING. De lyse og neutrale farver vil komplimentere naturens nuancer og give visuelt ro. Ønsker du derimod festlige farver i haven, skal du vælge en hængekøje i orange, rød, grøn eller blå. Farverne er med til at skrue op for humøret og giver et sjovt og ungdommeligt look til din have. For en hængekøje udendørs med farve, skal du se nærmere på vores store udvalg fra Fatboy.

Den udendørs hængekøje bliver spottet i haven, hvor du går hen for at snakke, læse, slappe af og hygge dig. En hængekøje i haven er uundværlig, hvis du har pladsen til det, og ønsker ultimativ afslapning. Når efteråret byder sig, kan du nemt pakke den sammen og opbevare hængekøjen indendørs eller i garagen. Til nogle af vores hængekøjer kan du tilkøbe et cover, så din hængekøje altid er pæn og ren, når den tages frem igen. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre hængekøjer til din have eller terrasse. Du kan blandt andet finde en hængekøje fra vores populære brands som Fatboy og Venture Design. Alt efter hvad du søger, har vi hængekøjen til dig. Få inspiration til hængekøje udendørs her på siden.

Hængekøjer inviterer til optimal afslapning i haven

Hos Unoliving har vi hængekøjer med stativ og hængekøjer, der kan bindes mellem to træer. Stil din hængekøje i haven, på terrassen eller på den store altan. Tag et par solbriller, en kold drik og en god bog med ud, og slæng dig i en hængekøje. En hængekøje i din have vil give dig et helt nyt niveau af afslapning. Forestil dig at du har weekend, det er ægte dansk sommer og fuglene kvidrer. Du lægger dig ud i din hængekøje og vil nyde en dag med fødderne hævet fra jorden. Du kan mærke solens stråler varme din krop, imens du ligger der i hængekøjen, hvor du falder lidt hen og bare nyder tilværelsen og weekenden. Du kan finde hængekøjer i forskellige farver, så du kan finde din yndlingsfarve, der matcher din stil. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre havemøbler, som er med til at gøre din have hyggelig til grillaftner og havefester. Se eksempelvis vores udvalg haveborde, havestole, hængestole og parasoller.