Hængestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Hængestole til haven

Er du heldig at have et robust træ i haven? I så fald kan du hænge din hængende stol op i et træ, så du får dannet det perfekte spot i haven til hygge. Hos Unoliving har vi et spændende udvalg af smukke hængende stole til både indendørs og udendørs brug. Se blandt andet hængestol på stativ. En hængestol på stativ er nem at stille forskellige steder i haven. Hæng den i dit yndlingstræ, i hjørnet af stuen eller på børneværelset. Vores hængestole er i stærke og naturlige materialer. Find dem i enten rattan eller artfibre, som passer perfekt til den nordiske og moderne stil. Find hængestole i smukke og neutrale farver som sort, taupe, hvid og natur. En hængende stol vil ikke kun se smuk ud i haven. Det er i hængestolen, du vil komme til at sidde med frie fødder, have noget tid for dig selv og bare nyde tilværelsen. Hængestolen bliver et element i haven, der indbyder til afslappelse og ro. Hængestolen giver dig ny energi, fordi den giver dig lov til at hvile kroppen med de bløde bevægelser, der sættes i gang af den milde brise. Hængestolen vil vugge dig meget stille, så du mærker din krop afspænde.
Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre havemøbler. Se eksempelvis vores store udvalg af hængekøjerhaveborde, parasoller og loungemøbler, som er med til at gøre din have hyggelig til grillaftner og havefester.

Hvor skal jeg hænge min hængestol?

En hængende stol indendørs giver et anderledes udtryk til din boligindretning. Hængestolen vil skabe blikfang, da den svæver over jorden. Hængestolen gør dermed også nemt at støvsuge under. Hæng en hængende stol i stuen, hvor du kan kigge ud i haven, imens du nyder din morgenkaffe. Placér nogle fine puder og et blødt skind, så du sidder ekstra godt.
Har du børn, vil de elske en hængestol, da de kan klatre op i hængestolen og lege. Hængestolen vil fungere som en lille gynge eller en hule. Når de bliver ældre, vil hængestolen være stedet de går hen for at læse, spille eller se en film på en iPad.
Hæng din hængestol udendørs på et stativ. Her kan du sidde og nyde foråret spire med et tæppe omkring dig med en god kop te.