Havebænke

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Flotte havebænke til sommeren i haven 

Hvis du skal indrette din terrasse eller altan, kan du overveje at skifte nogle af dine havestole ud med en havebænk eller havesofa. En havebænk kan erstatte dine havestole på enten den ene side eller på begge sider af havebordet. Du kan også placere en havebænk eller havesofa på et godt sted i haven, hvor der er læ. Med en havesofa er der plads til at smække benene op og indtage din daglige dosis af D-vitaminer med en kølig drink i hånden. Hos Unoliving finder du havebænke og havesofaer i materialer som træ og aluminium i mange forskellige farver. Hos os finder du helt sikkert en havebænk eller en havesofa, der passer til dine nuværende havemøbler og stil. Fin din nye bænk udendørs her på siden. Skal hele haven have en makeover, så kan du med fordel se vores store udvalg af loungemøblerhavestole, havebordehængekøjer og parasoller.

Havebænke til ethvert behov i mange forskellige designs

Find havebænke eller havesofaer til haven og terrassen i høj kvalitet såvel som havemøbler til den prisbevidste hos Unoliving. Mulighederne er mange med en havebænk eller en havesofa. Du kan pakke dig ind i en plaid og nyde sommeraftenerne med et glas vin i din havesofa. Har du et bålsted, kan du placere en eller flere havesofaer eller bænk udendørs eller rundt om det. Her kan du bruge dine sommeraftener til at lave snobrød og skumfiduser med din familie og venner. Køb dit bålsted her. Du kan også være heldig at have et sted i haven med en særlig god stemning. Her kan du placere en havesofa og på den måde lave din egen hyggekrog med stemningsfulde lanterner og bløde hynder. Mærkerne Houe, Broste Copenhagen og Cane-line har lavet nogle skønne udendørs bænke perfekt til dette. En bænk med ryglæn er dejlig til afslapning og gode stunder. En havebænk med ryglæn er perfekt til lange samtaler med en god veninde, hvor I med en pude i rygge kan sidde ekstra behageligt. Hæng også et flot skind eller blød plaid over din bænk med ryglæn. Samtidig er en bænk med ryglæn også særdeles praktisk fordi du kan stille den alle steder udendørs, og ikke er nødsaget til at stille den op ad en væg. Se blandt andet de klassiske bænke med ryglæn fra Cinas eller FDB Møbler. Du kan også bruge en havebænk som piedestal til dine blomsterkrukker. Når dine blomsterkrukker kommer op i højde, vil der nemlig være et større fokus på dem. Denne idé er især god med bænk altan. På altanen har man ofte ikke så meget plads, og derfor er det praktisk at frigive gulvplads, hvilket nemt kan gøres med bænk til altan, hvor du stiller blomsterkrukker ovenpå bænken, og derved stadig har plads til andet under bænken. Med en bænk altan har du også hurtigt flere siddepladser, der fylder mindre. I stedet for at skulle have en masse havestole på altanen, kan du i stedet have én bænk altan.

Samtlige havebænke og havesofaer på denne side er naturligvis egnet til udendørs brug, og i samarbejde med vores leverandører garanterer vi for kvaliteten af havebænkene. Hos os finder du blandt andet havebænke fra mærker som Brafab, Cinas og Venture Design. Vi har et bredt udvalg af havebænke og havesofaer til skarpe priser. Derudover har vi altid gratis fragt og leverer hjem til dig uanset størrelse af pakke, så vær ikke bange for at bestille både haveborde og havestole. Hvis du ikke fandt det, du ledte efter her, så har vi også et stort udvalg af blandt andet loungesofaer, liggestole, havestole, havemøbelsæt og meget mere til udendørs.