Haveborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det rigtige havebord

Om sommeren er samlingsstedet rundt om havebordet. Det er her, vi har de gode snakke, spiser god grillmad og nyder den dejlige sommervarme. Hos Unoliving kan du finde vores store sortiment af haveborde. Vi har forskellige farver, materialer og former. Så hvad enten du har et lille eller stort uderum, så har vi noget, der passer til dine ønsker og behov. Stil et terrassebord på din terrasse og skab et lækkert uderum. Et terrassebord er næsten uundværligt på terrassen, for at du får mest muligt ud af terrassen. 

Haveborde findes i en masse forskellige størrelser og former. Du finder både runde og firkantede, og store haveborde der har plads til hele familien, og små havebord, hvor du kan sidde selv eller med din bedre halvdel og nyde tilværelsen. Vi har samlet haveborde i en masse forskellige materialer, hvor du finder forskellige træmaterialer, heriblandt teaktræ, aluminium og plastik.  

Havebordet til sommerens scenarier

Havebordet er basen i haven. Det er her, den saftige vandmelon bliver sat, og børnene bliver kaldt op til et stykke. Det er her, vi drikker eftermiddagskaffen sammen med et stykke jordbærtærte fra den lokale bager. Det er også her, vi nyder smagen af den iskolde hvidvin om aften, imens solen langsomt går ned. Hos Unoliving kan du købe haveborde i høj kvalitet såvel som havemøbler til den prisbevidste. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis uanset, hvad du har bestilt. Når du skal købe et havebord, skal du have gjort dig nogle overvejelser angående materiale, farve og størrelse, så dit havebord kommer til at opfylde dine ønsker. Hos Unoliving kan du også finde de helt rigtige havestole, hynder eller havebænke til dit nye havebord. Se også vores store udvalg af cafeborde, liggestole, loungemøbler og parasoller

Flotte og funktionelle haveborde

Et havebord i træ eller teak er en sikker vinder, da det passer til et hvert hjem. Ikke nok med at træet gør det ekstra holdbart, så er det også med til at skabe et hyggeligt udseende på terrassen. Er I en børnefamilie, der skal have et praktisk havebord, som er nemt at tørre af, vil et havebord i aluminium være perfekt til jer. Er I derimod en stor familie, hvor der skal være plads til alle rundt om bordet, så vil et havebord med udtræk være en god løsning. Med udtræk har mulighed for at indstille bordet til den størrelse, der passer til dit behov. Se for eksempel de forskellige haveborde fra blandt andet Zuiver og Sika-Design. Et havebord med klap er også en god idé til den mindre altan, da det er muligt at klappe ud til gæster, og klappe ind igen, for at spare plads. Invester i et rundt havebord, hvis du har en mindre terrasse. De runde hjørne får bordet til at virke mindre samtidig med, at et rundt havebord giver dig mulighed for at se alle dine venners ansigter, når I har de gode snakke i sommervarmen. Et granit havebord er også super populært. Med et granit havebord kan du få de rå materialer ind i den udendørs indretning og være sikker på en god holdbarhed.