Havestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Havestolen er essentiel om sommeren

Efter en lang dag på arbejdet hvor det har været varmt af sommerens hede, er det skønt at komme hjem og smide skoene og bevæge sig uden for på terrassen, altanen eller haven. Solen står stadig højt på himlen, og du kan mærke, at du får ny energi. Du forbereder maden og starter grillen, inden resten af familien kommer hjem. Du sætter dig på din behagelige havestol og smækker samtidig fødderne op på havestolen, der står ved siden af. Du hælder dig selv et velfortjent glas kold hvidvin og nyder din tilværelse. Når sommeren viser sig fra sin bedste side, skal du ud og mærke græsset mellem tæerne og slappe af i en god havestol. Hvad enten du søger én eller flere havestole til din have, har vi hos Unoliving et bredt udvalg, som du kan vælge imellem. Vi har fra flere brands som Sika-Design, Broste Copenhagen, BrafabCane-Line og Muubs, som designer smukke havestole med god siddekomfort.

En havestol er et essentielt havemøbel om sommeren. Det er havestole, vi sætter os i, når grillmaden stilles på bordet. Det er havestole, vi sætter os i, når vi har de gode samtaler med venner og familie. Det er ligeledes en havestol vi blunder i, når solen varmer. Havestole og haveborde er et sæt man skal eje, når man har en terrasse eller altan. Hvad enten du har en lille eller stor terrasse, have eller altan, så har vi havestole, der passer til. Du kan også vælge at pifte havebordet op ved at tilføje en havebænk som erstatning for havestolene på den ene side af bordet.
Se også vores store udvalg af loungemøbler, cafesæt og hængestole samt hængekøjer. Vi har et stort udvalg af udendørs stole, så find de udendørs stole, som du skal bruge, her på siden. 

Havestole er et must til enhver terrasse. Havestole passer perfekt omkring dit havebord, hvor du kan samle familie og venner fra nær og fjern til hyggelige sommeraftner. Når du skal indrette din terrasse med havestole, kan det være en god idé at tage din stil med ud på terrassen. Det giver dit hjem et gennemført udtryk både ude og inde, så der er sammenhæng, når du går fra huset og ud på terrassen. Hos Unoliving finder du noget til enhver stilart, så du kan finde havestole, der passer til din indretningsstil. Fandt du ikke de udendørs stole, som du ledte efter? Så se også vores andre udendørs stole til haven. Bliv inspireret til indretning af haven og dit udendørsområde på vores Pinterest profil. Her finder du masser af inspiration og lækre idéer til indretning af haven, terrassen og altanen.  

Havestole i flere materialer og farver

Der findes et hav af forskellige havestole, og du kan finde et stort udvalg her hos Unoliving. Hvis du er på jagt efter havestole og andre udendørs stole, så er du havnet det rigtige sted. Det er en god idé, hvid du har gjort dig nogle overvejelser, inden du køber udendørs stole. Hvis du ønsker en havestol, som er stabil og behagelig, skal du vælge en i teak. Træet gør den robust og giver et skandinavisk udtryk. Ønsker du derimod en havestol med et romantisk udtryk, skal du investere i havestole af rattan. Mønstret og flettet vil stå flot i sommerhusets udestue eller terrasse. Er I en børnefamilie, som gerne vil kunne tørre havestolen nemt af, skal I have en havestol af plastik eller aluminium. Alt efter hvilken havestol du vælger, har vi også hynder, som vil bidrage til at give en god komfort.

Køb havestole online

Find udendørs stole til din have, terrasse, altan eller udestue i høj kvalitet såvel som udendørs stole til den prisbevidste hos Unoliving. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis, uanset hvad du har bestilt. Vi har et bredt udvalg af havestole i mange designs, farver og størrelser til skarpe priser, så du hos Unoliving altid kan finde de havestole, du har brug for. Husk at der er fri fragt uanset vægt og størrelse af din pakke, så vær ikke bange for at bestille både haveborde og havestole. Når du skal finde den havestol, der præcis passer til dig og din familie, vil du i vores feature funktion, kunne vælge mellem mange unikke funktioner, som eksempelvis materiale og farve.