Hyndebokse

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Smart opbevaring af dine hynder med en hyndeboks

Sommeren og det gode vejr er lige om hjørnet, og du har indkøbt nye havemøbler og enten købt eller fundet dine flotte havehynder frem. Danmark har ikke klima som Sydeuropa, så vi kan nemt risikere regnvejr og tung dug om natten. For at passe godt på dine hynder, kan det derfor være nødvendigt at tage dem i ly om natten eller ved dårligt vejr. Hyndeopbevaring kan nemt blive en større sag, hvis du ikke lige har pladsen til hynderne. Her er en hynde boks perfekt. En hynde boks kan du nemlig have stående ude hele året rundt, da en hyndeboks er vandtæt og kan tåle det hårde vejr. 

Til den mindre terrasse, have eller altan kan det være nødvendigt med en lille hyndeboks, hvor der på den store terrasse måske er plads til en lidt større. Både Venture Design og Brafab har lavet mange flotte og anvendelige hyndebokse i forskellige designs, størrelser og prisklasser. Har du brug for at udnytte pladsen i dit uderum, kan en hyndebænk være et smart valg. Det er så simpelt, som ordet lyder; en hyndeboks bænk, hvor du altså kan bruge din hyndeopbevaring multifunktionelt som bænk. Se her Cinas' flotte hyndeboks bænke. 

Suppler din hyndeboks med andet tilbehør til dit udeområde

Siden du er på denne side, går vi ud fra, at du er på udkig efter møbler og tilbehør til dit udeområde. Til en hyndeboks har du brug for hynder, og dem har vi mange af. Vi har også mange forskellige siddemøbler - se blandt andet vores caféstole, havestole, sækkestole, kurvestole og lækre loungestole. Gode stunder udenfor kræver også et bord. HVis du har en altan, så er et mindre cafébord perfekt. Se vores store udvalg af flotte rulleborde og haveborde