Hynder

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af havehynder

Har du købt nogle smukke havestole, en havebænk eller måske en solseng, men mangler hynderne til at få den rigtige komfort? Så har vi hos Unoliving et bredt udvalg af bløde og lækre hynder til dine havemøbler. Her på siden kan du finde havehynder fra brands som Sika-Design, WOUD og BePureHome. Du kan finde havepuder beregnet til havestole, havebænke, loungesofaer, loungestole og solsenge. Find havehynder i flere forskellige farver, som vil pynte på din terrasse, altan, have eller udestue. 

Indret dit uderum med flotte havemøbler som for eksempel havestole, havebænke, loungemøbler og stemningsfulde lanterner. Eller hvad med en populær sækkestol eller hængekøje - begge dele vil være et stensikkert hit, når der skal slappes af og hygges i haven. Der er uanede muligheder for at indrette udeområdet, som du godt kan lide det. Der findes et hav af forskellige havemøbler og tilbehør til haven, og du kan købe det hele hos Unoliving. Find en masse inspiration på vores Pinterest profil, hvor vi deler fede idéer til indretningen. 

God siddekomfort med havehynder

Efter en lang dag på kontoret, hvor solens stråler har varmet hele lokalet op, er der intet så velfortjent som at sætte sig ud på sin terrasse i sin gode havestol. Du fortjener at slappe af og i den helt rigtige komfort. Med den rette hynde opnår du den optimale siddekomfort og nydelse efter en lang dag på job. Med en god hynde kan det betyde, at du sidder på terrassen i flere timer og nyder selskabet af gode venner eller familie. Med nogle gode hynder til havemøbler kan du forkæle dig selv med en god morgenmad på terrassen, imens du sidder godt. På den måde starter du dagen roligt og behageligt. Hvis du har små børn eller børnebørn, som ikke kan nå bordet, vil en hynde eller to havepuder få dem i en bedre højde til, at kunne sidde og spise med, når grillmaden bliver serveret. Lad dig og dine kære slænge sig i puder til dine loungemøbler. Med loungepuderne får du den ultimative komfort, som du fortjener i dit loungesæt. Her kan du byde dine venner og bekendte på en drink eller et glas vin, imens I sidder godt og snakker ud på natten om de gode gamle dage. Pryd med en lækker hynde til din solseng. En hynde til solseng er essentiel for at få den optimale komfort i din solseng. Smid benene op, læg dig tilbage og luk øjnene på din bløde hynde til solseng. 

Bevar din havehynder pæne

Sommeren kan både byde på dejligt varmt solskinsvejr, men også gråt og regnfuldt vejr. Derfor er det en fordel, hvis du kan gemme dine hynder væk, så de holder sig pænere i længere tid. Stil derfor en hyndeboks på terrassen eller i garagen, så du har mulighed for at opbevare dine hynder, når de ikke er i brug. Har du ikke mulighed for en hyndeboks, har vi hynder til havemøbler, der er vandafvisende, så de ikke bliver ødelagt af vind og vejr.