Liggestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Forkæl dig selv med en liggestol til haven

Liggestole er blevet populære at have i haven eller på terrassen. Liggestolen indbyder til afslapning og velvære og minder os om, at vores krop har behov for ro en gang imellem. Hvid du har pladsen til det i din have, på terrassen eller altanen, vil vi klart anbefale dig at forkæle dig selv med den luksus det er, at have en have liggestol. Hos Unoliving tilbyder vi liggestole til haven med og uden hjul og i flotte farver og lækre materialer. Find for eksempel en have liggestol i flettet rattan, plastik og fibre. Vores skønne brands og leverandører står bag de smukke designs til liggestolene. Alt efter om du går efter en liggestol til haven i en bestemt stil, kvalitet eller pris, så garanterer vi, at du kan finde din nye liggestol hos Unoliving. 

Have liggestole er perfekt til, når du skal slikke sol og varme kroppen op. Tag dine høretelefoner i ørene og sku op for din yndlings playliste, og giv dig hen til liggestolens nydelse og komplette velvære. En lillestol til haven er ligeledes perfekt, når du skal læse en bog i sommersolen, og de fleste af liggestolene i vores sortiment er enten oprejst eller kan rejse ryglænet. Måske har du måske også bare behov for at døse hen i liggestolen og nyde havens planter, blomster og fuglelyde. Liggestol til haven er det sted, hvor du kan nyde det kolde glas saft eller en kolde øl. To liggestole er perfekt til, når du får veninden på besøg, og I vil kombinere snak, sol og afslapning. Det er vist ikke nødvendigt at sige meget mere. Find din nye liggestol have her hos Unoliving, hvor vi har et stort udvalg i mange forskellige varianter, designs og farver. Find din favorit liggestol til have her på siden eller kig på vores andre loungemøbler. Husk også hynder til din solseng. Find flotte hynder til solseng her. 

En have liggestol indbyder til afslapning

Er du personen, der elsker at nyde weekenden på langs, så er en liggestol til have helt sikkert noget for dig. I liggestolen kan du sidde og tjekke nyhederne på din iPad, læse en spændende bog og slikke sol på en dejlig varm sommerdag. Med liggestolens længde kan dig og dine børn spille et sjovt brætspil eller kort og hygge jer. Find en liggestol, hvis ryglæn kan reguleres, så du får den ønskede position. En liggestol med hjul er smart, når solen position ændrer sig i løbet af dagen. Her har du mulighed for nemt at rykke liggestolens placering, så du altid får solens stråler på dig eller kan rykke den i skyggen, hvis behovet er for det.
Få følelsen af ultimativ afslapning ligesom du oplever på en lækker charterferie, med en behagelig liggestol hjemme i haven. Efter en lang arbejdsdag på kontoret, længdes du efter at komme hjem og slappe af. Slæng dig og få løftet fødderne i en dejlig liggestol, og lad kroppen få lov til at hvile for en stund. Solen varmer let på dit ansigt, og du kan mærke at det summer en smule i fødderne efter en dag, hvor du har faret rundt på job. Her er det skønt at kunne ligge på langs og måske lige snuppe sig en lille lur. En liggestol kan ikke kun bruges, hvis solen skinner. Hvis det er overskyet eller lidt koldere i vejret, er det stadig rart at kunne få lidt luft. Derudover er det er hyggeligt at kombinere de to ting og ligge på liggestolen med et varmt tæppe og en kaffe, mens du læser nyhederne.

Liggestole i flere farver, materialer og stilarter

Hos Unoliving kan du finde liggestole i forskellige farver, materialer og brands. Går du efter en romantisk stil, har Broste Copenhagen, Sika-Design og Bloomingville designet smukke liggestole i henholdsvis i rattan, bambus og artfibre, som har nogle dejlige jordfarver, som komplimenterer naturen. Disse liggestole vil også stå flot i dit sommerhus, da farverne og det smukke flet tilsammen giver et hyggeligt udtryk og en dejlig glød i din udestue eller terrassen. Pynt dem med bløde puder og en lækker plaid i smukke støvefarvet toner, for at bevare den romantiske stil. Er du derimod vild med en rustik stil, så har Muubs og Kave Home kombineret unikt design med massivt træ og skabt liggestole, der giver et mere råt look. For at fuldføre den rustikke stil, kan du placere et lille sidebord til haven i beton eller genbrugstræ ved siden af liggestolen. Her kan du og din partner stille jeres drikkevarer, når I hyggesnakker en sensommeraften på hver jeres liggestol. Svøb jer i plaider og sid på dejlige hynder i mørke toner, som er med til at omfavne hyggen. Går du efter et stilrent og klassisk look, skal du gå efter liggestole i en sort farve. Den sorte farve er tidløs og vil derfor altid være et sikkert valg, og derudover står den flot sammen med hele farvepaletten.

Foruden liggestole har vi også et stort udvalg af loungesofa, havestole, hængekøjer og haveborde.