Loungeborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Loungeborde til haven

Find det loungebord der passer til dit behov. Loungebordet er uundværligt, når du har et loungesæt på din terrasse. Loungeborde er kendetegnet ved at have en lav højde, der passer til loungesættets liggende natur. Med et loungebord har du et sted til lidt snacks, noget at drikke, eller afsætningsplads til at ligge en bog fra dig. Hvis du har gæster, er det altid rart at have bordplads, når I skal sidde i jeres lækre loungemøbler. Se hele udvalget af lækre loungeborde her hos Unoliving og gå på opdagelse i de lækre materialer og designs. Få inspiration fra nogle af vores populære brands som WOUD, AYTM og Houe, der skaber smukke designs til dit uderum. 

Loungebord – centreret i den udendørs hygge

Med loungemøbler i haven rykker du sofahyggen udendørs. Find nogle loungemøbler hvor I alle kan sidde og være en del af hyggen. Eksempelvis kan du sammensætte en loungesofa, loungestol og selvfølgelig et loungebord, hvor I kan stille jeres gode kop kaffe. Loungebordet er placeret i centrum af hyggekrogen på terrassen. Det er på loungebordet, du stiller en lækker skål med vindruer og en dejlig sommerdrink på en afslappet feriedag i de vante rammer. På en varm sensommeraften kan du invitere dine venner og familie over på en hyggelig grillaften og dække op til den lækre middag på loungebordet udenfor. Her kan det udendørs loungesæt skabe rammerne for en rolig start, hvor I sidder og hyggesnakker og nyder duften af sommer. Holder du en studenterfest, bryllup eller andet kan loungebordet fungerer som et serveringsbord for kolde drikkevarer og lækker fingermad. Det udendørs loungebord kan også fungere som et lille arbejdsbord, når du vil færdiggøre noget arbejde eller skal ordne nogle praktiske ting. På den måde får du klaret dine opgaver udenfor ved loungebordet samtidig med, at du suger frisk luft ind og nyder solens stråler.

Køb dit udendørs loungebord hos Unoliving

Et loungesæt på terrassen er ikke fuldendt uden et udendørs loungebord. Find et udendørs loungebord, som opfylder dine behov. Hos Unoliving kan du finde udendørs loungeborde i materialer som rattan, metal, aluminium, teak og træ. Går du efter en bestemt form, har vi både runde og firkantet udendørs loungeborde, som vil passe til dit udendørs loungesæt. Loungebordet kan også fungere som et sofabord i din udestue eller stue. Se også vores store udvalg af liggestole, haveborde og havestole.

Bæredygtige udendørs loungeborde

Hos Unoliving kan du finde lækre udendørs loungeborde med god holdbarhed. Et af materialerne er rattan, som ikke blot har en god robusthed, men også er en bæredygtig løsning. Rattan er modstandsdygtig over for temperatur- og fugtighedsregulering, som gør det til et godt materiale at fremstille udendørs loungeborde af. Træ er et solidt materiale, der har en lang holdbarhed, hvis du passer på det. Fælles for disse to typer naturlige materialer er, at de omdanner CO2 til frisk ilt. Vælger du et udendørs loungebord i naturmateriale, vælger du en bæredygtig løsning og hjælper med miljøet.