Loungemøbler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find de rigtige loungemøbler til din have online

Er din have sommerklar? Pift din have op med lækre udendørs loungemøbler. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af udendørs loungemøbler, så du har mulighed for at vælge præcis de møbler, der passer til dit behov. Find lækre loungemøbler og loungesæt til haven og terrassen hos Unoliving, hvor vi har samlet et bredt udvalg af forskellige designs, størrelser og priser. Har du god plads på altane eller terrassen, eller vægter du bare afslapning højt, så er du kommet til det rette sted. Vores udendørs loungemøbler er ideelle til familien eller parret, der elsker at slænge sig, og betragte weekenden fra et mere horisontalt synspunkt. De lækre loungesæt have er skabt med henblik på ultimativ selvforkælelse, og der er derfor kælet for detaljerne og for materialet brugt til disse sæt. Så er du besluttet på at gøre et udendørs loungemøbler til en del af din terrasse, altan eller have, er vi sikre på, du kan finde mange gode muligheder for loungemøbler til have her hos os. 

Udendørs loungemøbler til terrassen, haven og udestuen

Loungemøbler er en perfekt måde at pifte enten din terrasse, have, udestue eller sommerhus op. Her hos Unoliving har vi et bredt udvalg af udendørs loungemøbler til konkurrencedygtige priser. De enkelte loungemøbler have eller loungesæt have er ideelle for familien, parret eller dig der elsker den ultimative afslapning og velbehag. De lækre møbler er skabt med henblik på ultimativ nydelse, og der er derfor kælet for detaljerne. Ydermere sætter loungemøbler til have sit præg på udeområdet med de forskellige farver og materialer. Skal du have de ultimative forudsætninger for afslapning, kan du tilføje liggestole til terrassen. Vi har loungemøbler fra forskellige mærker såsom Sika-Design, Ib Laursen, Brafab og Bloomingville.

Meget eller lidt plads? Vi har loungemøbler til haven i alle størrelser

Alle skal have mulighed for at have udendørs loungemøbler. Hvad enten du har en stor og dejlig have eller en hyggelig lille altan, har vi noget der passer til din bolig. Placer eksempelvis en lækker loungestol i flet i hjørnet af altanen og nyd et koldt glas rosé i den dejlige sommervarme. Er du en familie, der har børn eller børnebørn, vil en hængestol være et hit for både dig og de små. Har du et træ i baghaven, har du den perfekte mulighed for at nyde en god bog eller en dejlig varm kop kaffe med frie fødder fra jorden – det er et helt nyt niveau af afslappelse.
Er du typen, der elsker at invitere familie og venner over til grillfester, hvor der skal være plads til alle? I så fald et udendørs loungemøbler en god investering. Forestil dig at du sidder behageligt i dit nye smarte loungesæt udendørs bestående af en loungestol, loungesofa og tilhørende loungebord, imens I nyder en dejlig kold sommerdrink og venter på den gode grillmad. Vil du sikre hyggen uanset vejret, kan du overveje at tilføje en parasol til dit nye loungeområde. Parasollen kan både skygge for solen på de varme sommerdage, men også give ly fra de trælse regnskyl. Se vores store udvalg af parasoller her.

Loungesæt til have i mange farver, materialer og designs

Naturmaterialer er trendy, så slæng dig i loungesæt have i træ for et nordisk look til din terrasse. Er du mere til det romantiske look, kan du fuldende dit sommerhus eller terrasse med det flotte håndværk i flet fra Sika-Design. Ydermere kan du få loungemøbler i aluminium fra WOUD, som ikke kun er flotte og har et let udtryk, men også er praktiske at rengøre. Vores loungesæt til have kan fås i mange forskellige farver og materialer til både inde- og udendørs brug. I vores store sortiment af loungesæt have finder du blandt andet loungesofaer, loungestole, liggestole, loungeborde og meget mere.