Loungesofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den rigtige loungesofa

Er din have sommerklar? Pift din have op med en lækker loungesofa udendørs. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af udendørs sofaer, så du har mulighed for at vælge præcis den loungesofa, der passer til dit behov. Find lækre loungesofaer til haven og terrassen hos Unoliving, hvor vi har samlet et bredt udvalg af forskellige designs.

Har du god plads på altanen, eller vægter du bare afslapning højt, så er du kommet til det rette sted. Vores loungesofaer udendørs er ideelle til familien eller parret, der elsker at slænge sig, og betragte weekenden fra et mere horisontalt synspunkt. De lækre loungesofaer er skabt med henblik på ultimativ selvforkælelse, og der er derfor kælet for detaljerne og materialerne.

Loungesofaer til både terrassen, udestuen og sommerhuset

En loungesofa er en perfekt måde at pifte enten din terrasse, have, udestue eller sommerhus op. Her hos Unoliving har vi et bredt udvalg af loungesofa havemøbler til konkurrencedygtige priser. En loungesofa havemøbel sætter sit præg på udeområdet med de forskellige farver og materialer. Vi har loungemøbler fra forskellige mærker såsom Sika-DesignIb LaursenBrafab og Bloomingville.

Lille eller stort uderum?

Alle skal have mulighed for at have en lækker loungesofa udendørs. Hvad enten du har en stor og dejlig have eller en hyggelig lille altan, har vi noget der passer til din bolig. Placer eksempelvis en lækker mindre loungesofa i flet i hjørnet af altanen og nyd et koldt glas rosé i den dejlige sommervarme. Er du typen, der elsker at invitere familie og venner over til grillfester, hvor der skal være plads til alle? I så fald en stor loungesofa og havemøbler en god investering. Vil du sikre hyggen uanset vejret, kan du overveje at tilføje en parasol til dit nye loungeområde. Parasollen kan både skygge for solen på de varme sommerdage, men også give ly fra de trælse regnskyl. Se vores store udvalg af parasoller her.

Loungesofaer i flere farver, materialer og stilarter

Naturmaterialer er in, så slæng dig i loungesofaer i træ for et nordisk look til din terrasse. Er du mere til det romantiske look, kan du fuldende dit sommerhus eller terrasse med det flotte håndværk i flet fra Sika-Design. Ydermere kan du få loungesofaer i aluminium fra WOUD, som ikke kun er flotte og har et let udtryk, men også er praktiske at rengøre. Vores loungesofaer fås i mange forskellige farver og materialer til både inde- og udendørs brug. I vores store sortiment af loungemøbler udendørs finder du også loungestoleliggestoleloungeborde.