Loungestole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Indret med en moderne og komfortabel loungestol til haven 

Det er sommer og godt vejr ude. Du har haft en lang dag på arbejdet, og trænger nu til at komme hjem og slappe af og aller helst udendørs i solen med den skønne sommerbrise. Du har godt nok havemøbler i form af et bord og stole stående, men de er ikke så gode at slænge sig i. Du kommer i tanke om, at der hjemme i haven står din nye loungestol - perfekt! Slæng dig i en lounge havestol, som inviterer til ultimativ afslapning og nydelse. Gør din have, terrasse eller altan sommerklar med en lækker lounge havestol, der vil pifte enhver udendørs indretning op. I din nye lounge havestol kommer du til at bruge mange gode timer og stunder med venner og familie. Eller måske bare i selskab med en god bog og et køligt glas hyldeblomstsaft. På de helt varme sommerdage, kan det være rart med en parasol ved siden af din lounge havestol, til at give skygge. 

Køb en loungestol fra flere anerkendte brands såsom HOUE, Sika-Design, Brafab og Cane-line. Hos Unoliving kan du få en loungestol i forskellige stilarter, materialer og farver. Loungestole produceres alle i materialer som er vandafvisende og ofte også smudsafvisende. Alle udendørs loungestole er i slidstærkt materiale, som gør, at de tåler at stå udenfor og blige brugt til udendørs brug. Find din yndlings loungestol her på siden, og nyd snart en god krimi i din udendørs lounge havestol. Se også vores stole udvalg af andre loungemøbler, havestole, haveborde og tilbehør til haven

Du vælger selv, hvilket stel du ønsker, om det skal være stel af jer, krom eller måske træ. Det er aldrig for sent at forkæle sig selv med en lækker lounge havestol til dit uderum hjemme eller i sommerhuset. En loungestol er ikke længere et stort og tungt møbel, som mange opfatter det som. I dag findes loungestolen i mange forskellige varianter og farver, hvor det dekorative møbel giver uderummet et pift og samtidig er praktisk og giver en god komfort. Loungestolen kan eksempelvis også bruges i stuen, udestuen eller i køkkenet. Mulighederne er mange og det handler om at tænke kreativt. Du kan vælge mellem et klassisk møbel i neutrale farver, som vil passe til alle hjem og indretninger. Omvendt kan du med en brand som Sika-Design sætte mere spræl i omgivelserne og vælge en flot loungestol i flet. Du kan tone loungestolen op eller ned. Ton den op ved at købe flere loungemøbler og sæt dem sammen. Ton den derimod ned ved at holde dig til få, måske kun én, loungestole og indret ellers med enkle havemøbler.