Parasoller

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den helt rigtige parasol

Vil du også gerne nyde det gode sommervejr uden at blive skoldet af solens stråler? Så skal du have en solparasol. Du finder din nye solparasol til haven eller terrassen her på siden, og hos Unoliving har vi et stort udvalg af parasoller, så du er sikker på at finde en til dine behov. Når solen endelig indfinder sig, og det danske sommervejr er på sit højeste, kan det være utrolig rart med en haveparasol i haven, på terrassen eller på altanen. Med en solparasol fra Unoliving kan du undgå solens skarpe stråler og skabe et behageligt tempereret rum under haveparasollen. Stil dine skønneste havemøbler tæt ved din haveparasol og læs en god bog i skyggen. Dermed får du stadig varmen, men ikke så intenst at du ikke kan holde det ud, eller bliver forbrændt af de skarpe stråler. Om sommeren ønsker vi at sidde længe ude om aftenen, men den danske aften og nat byder som kendt på faldende dug. I stedet for at gå inden døre, når duggen falder, så kan en haveparasol holde duggen på afstand, og samtidig holde på varmen lidt længere. Hos Unoliving har vi parasoller i en masse forskellige modeller og farver. Her kan du finde parasoller i god kvalitet fra brands som Brafab, Cinas og Venture Design. Tag et kig her på siden, og køb parasol hos os.

Brug parasollen som skygge til sommeren

Solen er skøn. Når den skinner ned på os med dens klare lys fra den blå himmel, får vi ny energi og overskud. Det er også i det dejlige solskin, du går ud i haven og roder i jorden for at bevare det smukke blomsterbed eller svinger hækkesaksen, så hækken står flot og skarpt. Efter det hårde arbejde i haven, hvor solen har bagt oven ned på dig, trænger du til en pause i skyggen med et dejligt koldt glas vand. Slå parasollen op for at køle ned i havestolen. En solparasol er nem i den forstand, at den kan tages frem, når solen er stærk og pakkes væk, når solen langsomt er ved at gå ned. Parasollen giver skygge til, at du kan købe den gode jordbærtærte fra den lokale bager, og nyde den sammen med din familie på terrassen uden, at tærten smelter væk i sommervarmen. Ligeledes kan du søge ly under parasollen, hvis en af sommerens byger bryder frem.

Flyt parasollen efter solens position

Hver dag flytter solen sin position hen over himlen. Derfor er det praktisk at investere i en solparasol, hvor du kan tilte parasolhovedet, så du altid sidder i skygge. Placer din solparasol i en parasolfod, så du har mulighed for at rykke på dens placering på din terrasse. Har du en lille nyfødt baby, er det vigtigt at han/hun får skygge hen over sommeren – og med en parasol kan du made, lege og sove med den lille på terrassen, imens I begge nyder det gode vejr.
Bor du i en lejlighed med en altan, har vi altanparasoller, som kan sættes fast til gelænderet og tiltes efter behov. Det gør det muligt for dig at læse en god bog, sidde med arbejdsopgaver eller bare nyde tilværelsen på altanen. Sæt dig godt til rette på altanen i en hyggelig loungestol, loungesofa eller ved havebordet.

Tilbehør til de hyggelige sommeraftner

Det er så hyggeligt at have gæster på besøg til en god middag eller et brætspil. De hyggelige samtaler over det kolde glas rosé kan trække ud, og før I ved af det, er solen gået ned og stjernehimlen kommet frem. Men aften behøver ikke at slutte her, og I kan stadig fortsætte aftenen udenfor. Hos Unoliving har vi en parasol med indbygget lys i skelettet, så I kan sidde ude og nyde hinandens selskab i længere tid. Derudover giver stellet under en havaparasol mulighed for, at du kan hænge stemningsfulde lyskæder og flotte lanterner og lamper op. Se hele vores udvalg af lanterner, udendørslamper, lyskæder og belysning generelt. Sæt prikken over i'et på aftenen med smarte og behagelige loungemøbler, så I sidder ekstra godt i læ fra haveparasollen og lanternernes skær. 

Parasoller i hvid, sort og beige

Hos Unoliving har vi parasoller i forskellige størrelse og farver. Den hvide parasol er elegant og smuk. Den hvide farve gør, at solparasollen stadig tillader god belysning fra solen, alt imens den stadig skygge. Der bliver ikke lukket helt ned for lyset med en hvid solparasol. Den hvide solparasol leder tankerne hen på eksotiske strande sydpå, hvor hvide solparasoller står på stribe på stranden. Den sorte parasol giver et stilrent og tidløst look til din terrasse, og giver god skygge, da den opfanger flere af solens lysende stråler. Den sorte farve, vil passe til dine hynder lige meget hvilken farve, de har. Den beige parasol er en klassisk farve, som vil passe ind på en hver terrasse, have eller altan. Parasollen vil stå flot til en træterrasse, hvor de brunlige farver vil komplimentere hinanden på bedste vis. En solparasol i beige skaber en varm atmosfære, da beige netop er en varm farve, og en beige solparasol kan måske lede tankerne hen på noget eksotisk og udenlandsk. Indret med havemøbler i træ og flet for at fremhæve det udenlandske og eksotiske look. Du kan også indrette med havemøbler i for eksempel metal, for at bryde looket og skabe spændende kontraster.