Udekøkken

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Hvilken type udekøkken passer til dig?

Er du træt af at skulle lave mad indendørs, når resten af familien hygger sig i haven? Så er et udekøkken måske løsningen for dig. Udekøkkener er de senere år blevet mere og mere populære. Her kan du tilberede hele måltidet med et glas vin i hånden i selskab med dem, du holder af. De fleste vil gerne være udenfor så meget som overhovedet muligt om sommeren, når solen skinner. Har du et udekøkken med en vask og et arbejdsbord, kan du vaske og snitte grøntsager og salat, mens du venter på at kødet på grillen bliver færdig.

Det kan være svært at finde frem til det helt rigtige udekøkken. Du skal først og fremmest kigge på dine behov og ønsker. Har du minimalt plads på din terrasse, bør du selvfølgelig kigge efter et mindre udekøkken. Har du udtag til vand på din terrasse, kan du med fordel kigge efter udekøkkener med vandhane. De fleste af vores udekøkkener kan også købes som enkelte moduler, og du kan derfor designe og vende udekøkkenet efter behov. Du kan også nøjes med en eller to moduler til dit udekøkken, alt efter hvad du har plads til. Se vores flotte og praktiske udekøkkener fra Brafab og Venture Design på vores webshop.

Udekøkken med plads til opbevaring

Det fleste af vores udekøkkener har en indbygget hylde nederst under bordpladen. Denne hylde kan bruges til opbevaring af tilbehør til grillen, en kurv med krydderier, havehynder eller udendørsplaider. Det er dog vigtigt at fjerne disse ting fra udekøkkenet, inden det bliver vinter. Vores udekøkkener er generelt nemme at vedligeholde. Det kræver dog en god rengøring, både inden det tages i brug for første gang om foråret, men også når det pakkes sammen for vinteren. Skal hele din terrasse have en makeover, kan du se vores store sortiment af haveborde, havestole , havebænke og hængekøjer.