Hjælp til samling af dine møbler

Når du køber møbler hos Unoliving.com, kan det ske at varerne ankommer i flere kolli (pakker). Det er som oftest de større ting, så som vitriner, reoler, kommoder, senge osv. Der følger altid en manual med til at samle møblerne, så du er aldrig på bar bund. Visse varer er dog sværre end andre at samle, og du kan måske føle, at du har brug for hjælp til at få samlet dine nykøbte møbler ordentligt.

Til netop dette har vi kontakt til møbelmontører. Fagmænd med mange års erfaring, og med et godt kendskab til netop de møbler vi hos Unoliving.com sælger. Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til disse samarbejdspartnere, og er sikre på, at du med deres kyndige hjælp vil få samlet dine møbler til en fornuftig pris.

 

Møbelmontør Sjælland:

Møbelmontør Martin Klausen

13 års erfaring som møbelmontør, og mange år i møbelbranchen. Standardpriser på siden gælder postnumre 1000 - 2990, men andet kan aftales.

Telefon: 20 75 11 43
Email: samlselv@mobelmontor.dk
Hjemmeside: http://www.mobelmontor.dk

 

Møbelmontør i Trekant-området:

J F Montage

Mange års erfaring som montør. Servicere som udgangspunkt kunder i postnumre 6000-7200 + Vestfyn. Er monteringsopgaven længere væk, kræver det blot et kørselstillæg.

Telefon: 40 91 35 15
Email: jacobfroslev@gmail.com