Besøg vores showroom

På vores adresse lidt udenfor Aarhus har vi et stort showroom, hvor vi har et udvalg af de produkter, vi sælger på webshoppen. Her har du mulighed for at se, mærke og prøve møblerne, ligesom du kan købe produkterne i showroomet til fordelagtige priser. Udvalget i showroomet varierer hele tiden, og du kan derfor ikke være sikker på, at vi har det, du er på udkig efter. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@unoliving.com eller telefon 7242 4343 for at høre mere om produkterne i showroomet.

Hvad du kan forvente og betingelser  

I vores showroom finder du mange forskellige møbler og tilbehør til din bolig, og hvor det hele er i et begrænset antal. 
Du kan blandt andet finde møbler som spisebordsstole, lænestole, sofaer, spiseborde, sofaborde, skænke, skabe, skoreoler, lamper og meget mere. Derudover kan du finde boligtilbehør som flotte puder, sengetæpper, lysestager, figurer, vaser og meget mere. 

Produkterne i showroomet er en blanding af nye udstillingsmøbler, fejlfrie returvarer samt produkter med små skader og mangler. En skade kan være en ridse, en mindre skade, ujævnheder i malingen ligesom der også blot kan være noget galt med emballagen. Derfor gør vi også opmærksom på, at når du køber noget fra showroomet, så er det ofte uden emballage. 

  • Køb fra showroomet kan ikke byttes eller refunderes.
  • Produkter købes som beset.
  • Der er kun det antal produkter, som vi har fremme.
  • Vi har desværre ikke mulighed for at sende varer fra vores showroom.
  • Betaling sker med MobilePay.

Prisniveauer

I vores showroom er der rabat på alle produkter. Du finder møbler og boligtilbehør med minus 25% - 70%.

Besøg os på 

Dalsagervej 25F
8250 Egå

Mandag - fredag 09.00-16.00

 
.